Wednesday, 20 July 2011

Bermodalkan Hanya RM20 Sahaja

Jom kita tambah pendapatan..Harga barang dah semakin tinggi, pendapatan masih di takuk lama..Tak sampai hujung bulan kewangan tak mencukupi?? Jangan BIMBANG saya akan bantu anda.. Hanya bermodalkan RM20 anda layak memilikinya.. 
RM20 sahaja..Mudah dan Senang..
SESIAPA PUN BOLEH MEMILIKI PERNIAGAAN ONLINE INI...


MUDAH DAN TIDAK MEMBEBANKAN...


100% KOMISYEN MILIK ANDA...

TAK PERLU MODAL YANG BANYAK!!!

SIAPA YANG LAYAK?

SEMUA WARGA MALAYSIA


PENGANGGUR



PELAJAR SEKOLAH


USAHAWAN2 KECIL YG MEMERLUKAN MODAL


PEKERJA YANG BERPENDAPATAN RENDAH & SEDERHANA


INGINKAN SIDE INCOME..


SURI RUMAH

SURI RUMAH YG TERLALU SIBUK MENJAGA ANAK & KERJA2 HARIAN
SISWAZAH MENGANGGUR

SISWA/SISWI YANG INGIN MENAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN (BAYARAN YURAN YANG TERTANGGUH & PERBELANJAAN HARIAN)

CIRI-CRI HEBAT RM20SEGERA.COM


CIRI-CRI HEBAT RM20SEGERA.COM
Modal Rendah Hanya RM20.00 SAHAJA!!
100% komisyen milik anda!!
Web promosi percuma!!
Tanpa melalui akaun bank admin
Komisyen terus ke akaun bank ANDA
Terima SMS duit dah masuk ke AKAUN!!!

APA KELEBIHANNYA MENJADI KEAHLIAN VIP INI UNTUK ANDA??

1.  Anda dapat membantu keluarga / rakan-rakan tuan-tuan 
      dengan pendapatan yang anda perolehi


2.  Mungkin tuan-tuan berhasrat bersara awal.... inilah
     jalannya...

3.  Dapat melangsaikan segala hutang (kereta, credit card,
      rumah dll )...

4.  Mungkin tuan-tuan dah bosan makan gaji ... dan inginkan
     pendapatan yang lebih besar...!!!..
5.  Mungkin tuan-tuan boleh gunakan pendapatan dalam
     program AFFILIATE VIP  ini untuk pergi bercuti..
     melancong....
6.  Mungkin tuan-tuan ada menyimpan hasrat untuk menghantar
     ibu / bapa tuan-tuan ke umrah ( bagi yang muslim )
     atau beli kereta untuk ibu / bapa tuan-tuan

7.  Mungkin tuan-tuan berhasrat untuk tukar kereta baru / beli
     rumah baru.

8.  Mungkin tuan-tuan ingin mengubah cara kehidupan harian
     tuan-tuan ( stylo sikit...)

9.  Mungkin inilah peluang untuk meninggalkan sedikit bekalan
     kepada anak isteri tuan-tuan sekiranya ajal
     sudah sampai....( bukan meminta tapi inilah hakikat yang
      setiap manusia di bumi tuhan ni kena terima...)

PENERANGAN TERPERINCI TENTANG RM20 SEGERA

Salam Hormat..

ianya BUKAN SKIM CEPAT kaya, tetapi ianya adalah satu alternatif utk kita mencari pendapatn tambahan HANYA DENGAN MEMPROMOSIKAN LINK DIRI ANDA SENDIRI di dalam mana2 social networking yang anda join (Facebook, Myspace, Twitter, Tagged, Friendster dll.)

TAK PAYAH:
*menjual produk
*sms
*click iklan bagai nak mati
*buat website

HANYA memperkenalkan system kami.

BAGAIMANAKAH?

1. Daftar PERCUMA di 
http://www.rm20segera.com/?r=ejul
2. pegi online banking atau mesin CDM, masukkan RM20.00 kpd     akaun yang dinyatakan dlm website di (1) tadi.
3. selesai pembayaran, sila login menggunakan username dan         password anda daftar di (1) tadi untuk aktifkan akaun anda.
4. setelah akaun anda diaktifkan, anda akan menerima link anda       sendiri dan jangan buang masa, TERUS KE

    FB/MS/FS/TWTR/tggd untuk SEBARKAN LINK ANDA TADI 
    pada kawan-kawan                      
5. duit masuk setelah ada downline utk anda atas usaha terbaik       dari diri anda sendiri...


Ya! memang mudah, .. - dapat duit masuk akaun TANPA MENGANIAYA ORANG LAIN....
JGN MEMBUANG MASA ANDA BERFACEBOOK BERJAM2...Manfaatkan facebook anda sebaik yg mungkin.!! Semoga berjaya... JOM JOIN SAYA BUAT DUIT...
Berminat?? Blh send msg di inbox FB saya. TQ

NIKMATI PELBAGAI EBOOK PERCUMA SETELAH ANDA MENGAKTIFKAN AKAUN ANDA DI RM20SEGERA DENGAN MODAL RM20 :-

1. 63 Killer Marketing Strategies.pdf
2. pelita_affiliate_ panduan dan rahsia sebenar affiliate.pdf
3. Rahsia membina Blog dalam 3 minit.pdf
4. binalaman_pengenalan asas membina laman web.pdf
5. Million Dollar Emails.pdf
6. PanduanYahooGroup.pdf
7  six_figure_secrets_100_powerful_promotion_tactics.pdf
8. the_30_minutes_marketing_miracle.pdf
9. Pengurusan Laman Web-Upload.pdf

TIPS PROMOSI :
1. buat album baru berkenaan rm20segera di facebook anda..         anda bleh copy dr album sy..
2. stiap gmbar tersebut anda follow je mcm ape yg sy tulis kt

    setiap gambar..n sertakan sekali link URL anda
3. tambah rakan seberapa yg bole.. lg ramai, lg bagus.. lpas tu,      tagged pd kawan2 anda sdikit demi sedikit.. sejam tagged dlm     30 -40 org.
4. if mreka tnye berkenaan promosi n bgaimana utk
    mendaftar, anda hanya perlu copy dan paste semua ayat
    ini dan send kepada mereka. 


SENANG n BERBALOI kan???? Segalanya di hujung jari anda.. anda yg mnentukan masa depan anda.. jika rajin berusaha, insyaALLAH pulangan yg diperoleh setimpal dgn usaha kite.. tggu ape lg??

JGN MEMBUANG MASA ANDA BERFACEBOOK BERJAM2...Manfaatkan facebook anda sebaik yg mungkin.!! 

Semoga berjaya

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN UNTUK PROMOSI?




Promosikan link Utama (web replika) kepada kawan-kawan anda. Cara yang paling berkesan adalah dengan menghantar EMAIL. Anda akan menerima komisyen 100 % jika penerima email tersebut mendaftar dan membuat pembayaran kepada anda.

Sila pastikan maklumat Profil anda betul.
Pembayaran ahli baru akan dibayar terus kepada akaun anda dan pastikan maklumat bank yang anda daftar betul.


Selain menggunakan email, anda juga boleh mempromosikan link anda melalui IKLAN ke laman web percuma / berbayar.

TESTIMONI PENGGUNA YANG TELAH BERJAYA

Testimoni Ahli 


Cik Suriati, Kuala Lumpur
" Memandangkan modal ciput iaitu RM20 shj saya beranikan diri untuk sertai RM20segera. Masa terluang waktu malam saya gunakan untuk promot kat kawan2..hasilnya amat memuaskan..saya dah dapat RM500 dalam masa beberapa hari sahaja. Petuanya senang aje hantar email kat kenalan kita , letak kat face book atau masa chating dengan kawan2. 

En. Saufi, Sungai Petani, Kedah

" Jom kita jana income bersama RM20segera.com. 100 komisen, taja je duit terus masuk ke akaun bank. Yang bestnya kat sini, kita dapat sms kalau ada orang join bawah kita. Tugas kita login dan aktifkan je  Tak perlu ragu-ragu no hp penaja pun ada, senang untuk dihubungi"

Cikgu Wan, Perak

" Program Rm20Segera memang hebat, saya join baru 2 minggu dah dapat RM300. Saya join masa promosi dulu. Jangan takut ini program 100% komisyen, tak ada maknanya SCAM, anda rajin anda dapat duit"

En Anuar Nazir, Sentul, KL
" giler gempak program ni..mule2 ingat ragu2 gak nk masok mende ni..tapi cube la jugak sebab modal die rendah..tngok2 sehari lpas bank-in RM20 ke dlm acc bank upline..saye terime sms yang kate RM60 telah dimasokkan ke acc bank saye..lpas ni nk promosi giler2 la web saye..thankz to poad ( my upline ) coz kenalkan saye ngan RM20segera ni.

En Syah Zul, Kota Bahru, Kelantan

" dgn hnye modal serendah Rm20,sy bjye mdpt Rm300++ dlm mse 5 hari je.. mmg untung ble join system n.. ini dpt dpt mnambahkn pndaptan harian tnpa perlu bkerja...."

En Ridzuan, Seremban, Negeri Sembilan
" hanya bermodalkan rm20.00 saya dapat wang tiap-tiap hari tanpa bekerja..."